Pers

De zorgsector beweegt. En ook Moments Furniture staat niet stil. Met een passie voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie creëren we elke dag opnieuw een omgeving waarin mensen zich goed voelen.
Op deze pagina vindt u alle persberichten, recent foto- en videomateriaal, ons logo en een uitgebreid persdossier. Zo kunt u ons verhaal op de voet volgen.

Over Moments Furniture

Boiler plate

Moments Furniture, opgericht in 1935 onder de naam Braekevelt, is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verdelen van zorgmeubilair. Kwaliteit, comfort, veiligheid en design kenmerken de uitgebreide collectie slaap- en zitmeubelen. Daarnaast adviseert Moments Furniture ook zorginstellingen bij het inrichten van volledige zorginterieurs.

Naast productiecentra in Ingelmunster (België) en Salzkotten (Duitsland) biedt het onder de naam Moments zijn producten en diensten wereldwijd aan. Daartoe beschikt het over een netwerk van verkoopkantoren in België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland, aangevuld met internationale partners over de hele wereld zoals Australië, Verenigd Koninkrijk en Hong Kong. De groep telt 150 werknemers en realiseert een jaaromzet van 23 miljoen euro (2019).