Studio M: gastvrije zorgconcepten

We zijn er rotsvast van overtuigd dat het juiste, aangepaste totaalconcept een open, gezellige en helende sfeer creëert: een healing environment! Het streven naar een totaalaanpak in zintuiglijke beleving staat dan ook gelijk aan het ontwikkelen van een optimale healing environment waar iedereen beter van wordt. Met het juiste concept en de juiste afstemming op de identiteit van de zorginstelling, creëer je een totaalbeleving die draait om gezelligheid, comfort, hygiëne en veiligheid. 

U kan bij ons terecht voor al uw oplossingen: conceptontwikkeling - interieuradvies & -ontwerp - visualisatie & moodboard - materialenadvies - keuzeadvies meubilair - decoratie & styling.

Ontdek al onze oplossingen

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Het creëren van een healing environment met zintuiglijke beleving, het is een kunst. Over welke ruimte in de zorginstellen het ook gaat, overal kan je elementen toepassen om de ruimte te verbeteren. Onze hospitality creators staan klaar om je daarbij te helpen.

We denken conceptueel mee, bedenken en visualiseren het perfecte interieurconcept tot de uiteindelijke implementatie van concept en styling. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan experten kunnen we ook voorzien in advies in zintuiglijke beleving, zoals geur, smaak, gehoor,...

Hoe kunnen we helpen?

Recent nieuws

Renson, Moments Furniture & Studio M: Pioniers in outdoor healing spaces

Een healing environment is meer dan een comfortabele patiënten- of bewonerskamer of een rustgevend interieur. Ook de buitenomgeving en het contact met de natuur spelen een rol. Vanuit de eigen expertises zetten Moments Furniture, Studio M en Renson zich voortaan samen in om buitenomgevingen vorm te

Lees meer

Meer nieuws

Onze diensten

We staan u graag bij als expert in healing environments en zintuiglijke beleving voor de zorgsector. Waar kunnen we u mee helpen?

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Het welbevinden van bewoners, patiënten en personeel is van cruciaal belang. Al van bij de visieontwikkeling ondersteunt Studio M hierin door mee te redeneren, mee na te denken met de zorginstelling over het opzetten van een echte healing environment met aandacht voor alle aspecten van zintuiglijke beleving.

Interieuradvies & -ontwerp

Interieuradvies & -ontwerp

De indeling van de ruimte en verschillende looproutes vormen een belangrijke element voor een efficiënt dagelijks gebruik. De hospitality creators van Studio M ontwerpen het interieurconcept op maat van uw zorginstelling en zoeken samen met uw (interieur)architecten naar het ideale evenwicht.

Visualisatie & moodboard

Visualisatie & moodboard

Om een doordachte en gerichte keuze te kunnen maken verzorgt Studio M het uitgewerkte interieurplan in visualisaties en moodboards. Dankzij deze visuele voorstellingen kunnen we de belangrijke investering van een nieuw interieurconcept tastbaarder maken. 

Materialenadvies

Materialenadvies

Zintuiglijke beleving is soms moeilijk te vereenzelvigen met hygiëne en veiligheid. Ons netwerk van experten gaat op zoek naar de juiste materialen om de zintuigen zoveel mogelijk te prikkelen. Of het nu gaat over de juiste, biologische geur, het beste absorberende geluidsmateriaal of de juiste bekleding voor het meubilair.

 

 

Keuzeadvies meubilair

Keuzeadvies meubilair

Welke stijl, welke functionaliteiten, welke zorgaspecten, welk uitzicht,... De vragen die je dient te stellen bij het kiezen van geschikt meubilair zijn eindeloos. Studio M staat je bij in deze keuze bij het kiezen van meubilair dat een ideale harmonie brengt in je interieurconcept, onafhankelijk met welke leverancier u wenst te werken.

Decoratie & styling

Decoratie & styling

Decoratie en styling, het is de kers op de taart. Of het nu gaat over sfeerverlichting, een bijpassende tafel, een kast, wanddecoratie of frisse (kunst)planten, Studio M zorgt ervoor dat uw project volledig af is. Onze professionele stylisten voorzien u graag van het nodige stijladvies en verzorgen de styling van uw interieurconcept ter plaatse. 

Let's talk? De koffie staat al klaar!

Ontdek hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een totaalbeleving en healing environment.

Contacteer ons