Oud en nieuw gecombineerd

Aangenaam verblijven in het lokaal dienstencentrum van ‘Compostela’ in Borsbeek. Dit seniorenrestaurant voor ouderen werd ingericht in 2020 en biedt de bezoekers niet alleen een heerlijk middagmaal aan, maar helpt hen ook hun sociaal netwerk uit te breiden en leuke activiteiten te beleven. 

Er werd veel gespeeld met contrast in het project. De zwarte en witte kleuren, het nieuwe meubilair met antieke aspecten, de moderne inrichting en de authentieke schilderijen van een lokale schilder. De vele contrasten zorgen voor een speels en dynamische ruimte die elke bezoeker aanspreekt. Ook op de bovenverdieping speelt contrast mee, de lichtrijke en moderne architectuur zet er de Chesterfield zetels in de zithoek extra in de verf. 

Het meubilair moest niet alleen comfortabel zitten, maar ook onderhoudsvriendelijk zijn, mooi, makkelijk in gebruik en ook niet te zwaar zodat de senioren het meubilair zelf kunnen verplaatsen als ze dat willen. En dat zowel binnen als buiten, want het nieuwe gebouw kreeg ook aangepast meubilair voor het terras.

Interieurconcept: Studio M
Meubilair: Moments Furniture