Gastvrijheid gaat verder dan het meubilair

Comfortabel genieten, dat was het uitgangspunt bij de verbouwing van de brasserie van woonzorgcentrum Sint-Barbara in Herselt. Met een extra aanbouw waar veel glas werd gebruikt trekt niet alleen veel zonlicht naar binnen, maar geeft ook een mooie uitkijk op een speelpleintje en kleine vijver iets verderop. Zo wordt de brasserie niet enkel een restaurant voor het woonzorgcentrum, maar kunnen ook familieleden, vrienden of passanten er genieten van een koffie of een ijsje.

Samen met interieurarchitect Assar Architects en hospitality creator Studio M verzorgde Moments Furniture het meubilair van a tot z. De verschillende vormen tafels zorgen voor een speels en dynamisch interieurontwerp. Voor wie even rustig wil doorzakken zijn er dan weer twee zithoeken voorzien met comfortabele stoelzetels. Een grote muurbank in de hoek maakt het geheel af. 

Hospitality gaat echter verder dan het meubilair. Sfeerverlichting zorgt voor een aangename sfeer, de grote planten en decoratie fleuren het geheel op. Met de juiste aandacht voor het totaalgegeven kom je tot een ruimte waar iedereen zich goed kan in gedijen. 

Interieurarchitect: Assar Architects
Interieurconcept: Studio M
Meubilair: Moments Furniture