Gastvrijheid op alle niveaus

Ce’s Art is een plek waar gastronomie en gezellig samenzijn centraal staan. Want dit restaurant in het hart van Gent is een eigentijds kunstwerk dat verrast, met het menu en met de vormgeving. Sfeervol, modern en gastvrij met advies van Studio M als geheim ingrediënt.

Met een sterk concept en aandacht voor details laat je een plaatje kloppen. Ce’s Arts, vlak bij het Gentse Citadelpark, is daar het beste bewijs van. Zowel voor als achter de kookpotten is aan alles gedacht. Zo laat topchef Cederic De Mey je genieten van klassieke gerechten met een moderne twist. De look-and-feel van zijn gerechten wordt doorgetrokken naar de gezellige omgeving waarin je tafelt.

Voor het interieur gaf Studio M advies aan bouwheer Aldea en aan de interieurarchitecten van Bontinck, en voorzag Moments Furniture in comfortabel meubilair. Een boeiende samenwerking die resulteert in een gastvrij, gemoedelijk ontwerp van hoge kwaliteit. De moderne, open sfeer met een duidelijk, warm kleurenpalet doet denken aan de gezellige bistro’s die je in wereldsteden als Parijs aantreft.

Gezellig comfort
Het restaurant is toegankelijk voor iedereen en maakt deel uit van de bredere woonomgeving van het Beaux Arts zorghotel van Aldea. Ce’s Arts wordt door de keuken en bar ontkoppeld van het bewonersrestaurant, maar vloeien als geheel naadloos in elkaar qua comfort, sfeer en beleving. Het vormt de perfecte harmonie tussen zorgen voor elkaar en elkaar ontmoeten. Zo heeft Ce’s Art alle ingrediënten in huis om een vaste, tijdloze waarde in Gent te worden.

Interieurarchitect: Bontinck
Conceptueel advies: Studio M
Meubilair: Moments Furniture