Interieur voor kleinschalig wonen

Volledig in het groen omgeven, bovenop de ‘berg’ in Lummen is het woonzorgcentrum Meerlehof gelegen. Voor een meer eclectisch meubilair werd beroep gedaan op de expertise van Studio M en Moments Furniture voor het meubilair. Resulterend in een groot ‘Café Kaffee’, de centrale brasserie van de nieuwbouw, en verschillende kleine ingerichte leefomgevingen.

Via de zogenoemde ‘werfcafés’ werd nagedacht met bewoners, personeel en familie hoe het nieuwe gebouw en zijn werking moesten functioneren. Dit resulteerde in een gebouw voor kleinschalig wonen waar verschillende kleine leefgroepen werden gecreëerd, bestaande uit 10 kamers, een eigen living met salon, keuken en eethoek, en een klein terras. 

Studio M en Moments Furniture stonden in voor het ontwerp, de styling en het meubilair van de verschillende livings en het grote ‘Café Kaffee’. Studio M stemde het interieurplan af op de visie van kleinschalig wonen. De verschillende leefruimtes kregen een eigen identiteit met aangepaste kleuren. Ook het ‘Café Kaffee’ kreeg verschillende meubelstukken om een multifunctionele ruimte te creëren. Een grote stamtafel, verschillende stevige tafels en comfortabele stoelen, een lange zitbank en een gezellige zithoek met de nodige decoratie.

Interieurconcept: Studio M
Meubilair: Moments Furniture